Bemutatkozás

Laczkó József vagyok, 2010 óta foglalkozom esemény és rendezvény videózással.
2015-ben a portfóliómat esküvők videó szerkesztésével bővítettem.
A videó készítés számomra elsősorban hobbi, ami gyakorlás és profi eszközök használatának köszönhetően arra ösztönöz, hogy ügyfeleim számára olyan mozgóképes emléket biztosítsak, amit évek múltán is örömmel veszek elő egy kellemes vasárnap délutánon.

Az élmények átadása mellett, meglátva a mozgóképes tartalmakban rejlő dinamikus információátadás lehetőségét mozgóképes oktatási anyagok gyártásával biztosítom Ügyfeleim hatékonyságát.

Megörökített óra
Espresso tejszínnel, egy cukorral
Rengeteg Boldog Pillanat

Referenciák

 

Szolgáltatások

 

Kazetta digitalizálás

Sokak polcán porosodnak régi, ám annál értékesebb családi VHS kazetták, amikhez talán már a videómanó sem működik. Analóg videók VHS, S-VHS, miniDV, valamint 8mm Super8 mm filmszalagok dogitalizása, igény szerinti megszerkesztése nyújtok megoldásokat

Cinematográfia

A videók elkészítéséhez egyre szélesebb körben hódítanak a DSLR kamerák. Méretük mellett hatalmas előnyük, hogy eredetileg fényképezéshez használják, így a videófelvételek készítésénél is elérhetőek azok a beállítások, amik egy jól megkomponált fényképhez szükségesek. Emellett a nagy segítség a vízszintes mozgások megvalósításához a slider, valamint a lépésből adódó képremegést természe  Ezzel valósul meg a mozi szerű élmény a tényleges "mozgó kép"

Fotofun Selfiebox

Partikellékek+Színes háttér+Őrült hangulat. Nemkell hozzá más mint egy azonnal kinyomtatott fénykép Egy azonnali apró ajándék a vendégek számára egy azonnal kinyomtatott fényképpel és fényképalbummal

Drónfelvétel

Madártávlatból kerül bemutatásra a